Plan je capaciteit online in

De horeca mag weer open; voorlopig met beperkte capaciteit. Het wordt een uitdaging deze beperkte ruimte optimaal in te plannen. Je klanten staan te popelen om weer bij je aan te schuiven en jij als ondernemer wil graag zoveel mogelijk omzet halen. Hoe plan je je beschikbare ruimte snel en efficiënt in zonder dat je constant je mailbox in de gaten moet houden of continu de telefoon op moet nemen? Zet Gacha Planner in!

Online planning tool

Gacha Planner is een handige online tool die je helpt met plannen. Ideaal voor online reserveren en om realtime inzicht te hebben en geven in de beschikbare ruimte of capaciteit.

"Terwijl ik gewoon mijn werk doe, kunnen gasten online reserveren. Ik hoef niet continu de telefoon aan te nemen en mijn tafelindeling is automatisch optimaal ingevuld."

Realtime inzicht

Naast realtime inzicht in de beschikbare ruimte, tafels of medewerkers, geeft Gacha Planner je ook vrijheid om zelf planningen te wijzigen. Heel handig en volledig online, dus overal bij de hand. Met Gacha Planner kunnen klanten 24/7 online reserveren.

Volledig op maat

Jouw Gacha Planner maken we custom made zodat deze naadloos aansluit op jouw specifieke situatie en uitstraling. Wil je meer vrijblijvende informatie? Neem contact met ons op!